Studio

A001_C023_0827KN.0000032-Edit
Jeg har håndplukket utstyr som representerer det beste fra både den analoge og digitale verden. Blant dem er merker som:

Tubetech, Gyraf, SSL, Oram, Crane Song, Meyer, Cedar, Lynx, Waves, RME, Power Soft, Genelec, Griffin Audio Design høytalere og tilpasset mastering møbel fra Sterling Modular. DAW – Seqouia 15

Men kanskje det viktigste verktøyet mitt er rommet. Hjelper lite med High-End utstyr uten et godt rom som gjør at man faktisk hører det som skjer.

Derfor la jeg mye ressurser i å få et rom med mest mulig korrekt frekvensgang. Med litt råd fra mine akustikk venner Lars Tofastrud (FM Design Ltd) og Per Kåre Limmesand (Brekke & Strand), samt mye googling, prøving og feiling klarte jeg og bygge et fantastisk godt rom.

Finishen er ikke helt etter FM Design standard, men akustikken er det. Lars bekreftet dette når han tunet Griffin høytalerne mine sammen med Stig Erik Tangen. De to har designet og utviklet monitorene jeg har. Griffin høytalere selges til High-End studioer rundt om i verden. Sjekk dem ut på web siden her. Griffin’ene mine er oppgradert til siste versjon «G2d», full aktiv, med DSP og FIR delefilter og tusenvis av Watt etter at jeg bygget dette rommet. Jeg er imponert av et veldig presist stereobilde og en utrolig dybde, fantastisk!

Så handler det mye om mine ører også. 🙂