Om oss

Henning Bortne, eier og bakmann til Oslo Mastering, har vært i bransjen siden 1995 og jobbet med de fleste sjangere . Han har en enorm bredde av kunnskap og forståelse for forskjellige musikkstiler som er så viktig når man skal gjøre mastering. Henning går inn i jobben med et musikalsk tilnærming, slik at kunden ofte opplever at låten blir enda bedre etter utført jobb. Ved Norges Musikkhøgskole i Oslo jobber han også som  innspillingtekniker, både av konserter og studio økter. Det har gjort han svært god på valg og plasseringer av mikrofoner og kan få «ferdig» lyd rett inn. Naturlig nok er miksing av opptakene en del av jobben. Det gjør at han har forståelse for hele prosessen og hører lettere hvor eventuelle problem ligger i miksen.

Utdannet ved Norsk Lydskole (NISS) i Oslo.

A001_C014_08275P.0000009
Henning Bortne

Vegard Kleftås Sleipnes gjorde inntrykk på Henning gjentatte ganger som kunde hos Oslo Mastering, Han har samme lydestetikken som Henning, og dermed en perfekt match i forhold til Oslo Mastering lyden. Vi tilbydde han jobb og i november 2019 starta Vegard som mastering teknikker hos oss som den eneste som har fått tilliten fra Henning.

Han kommer fra Reel To Reel Mastering og har jobber med mastering der siden 2016, men da i hovedsak med analog tapemastering. Han driver også musikkstudioet Subsonic Society, et studiokompleks på 5 studioer midt i Oslo sentrum. Vegard er opprinnelig bassist og har spilt i band som Andre Holstad and The Saints, PoorMans Hollywood, Bjørn Riis og Sassy Kraimspri. I 2004 begynte han å jobbe som tekniker i Whorehouse studios hos Ernst Nikolaisen og 2006 bygde han sitt første studio på Haugenstua i Oslo. . I 2009 tok Vegard over studio-komplekset Subsonic Society i Oslo etter Lars Klokkerhaug og siden har han drevet det og vært med på flere 100 produksjoner i hovedsak som produsent og mikser. 
Vegard har et sett veldig gode ører og er veldig opptatt av varm go-lyd med fokus på å fremheve soundet til bandet / artisten og maksimere lytterens opplevelser.

Vegard Kleftås Sleipnes.